Microsoft Azure Backup

Microsoft Azure Backup er en “pay as you go” backup-løsning og prismodel. Det giver fleksibiliteten til kun at tage backup af de data, du vil beskytte, og som kan bruges til Azure, Windows installationer eller VMware maskiner.

Sikkerhedskopierne har indbygget kapacitet, der beskytter sig mod mange former for ransomware, så dine data aldrig kompromitteres. Azure Backup har en garanti på 99,9% tilgængelig service.

Cloud

Mirocosoft 365 Backup

Hvorfor skulle man tilkøbe extra backup til Office 365, når alt ligger i skyen hos Microsoft ?

Office 365 giver redundans, men det sikrer kun tilgængeligheden af ​​den aktuelle data som findes. De sikkerhedskopierer ikke dataene for at beskytte mod hændelser som kan forårsage datatab.

Folk sletter data. Mest ved et uheld, og til tider med vilje. Og der er den stadigt nærværende trussel om ransomware og anden malware. Microsoft har op til flere værktøjer til at beskytte og forebygge imod dette, men hvis det er beviste handlinger kan man ikke gøre så meget.

Beskyt mails, vedhæftninger, kontakter, kalendere samt filer fra Sharepoint/ Onedrive med en backup.

NAS backup

Er du mere til at have egen backup kørende, så kunne en lokal Synology løsning måske være en ide. 

Med en Synology får du en NAS enhed stående på eget kontor, hvortil man kan helt eller delvis kan tage backup af sine enheder. Afhængig af modellen kan der installeres op til flere harddiske på samme enhed som kan sikre lidt redundans i tilfælde en disk står af.

Bedst ville det være hvis man har en opsætning med 2 NAS enheder, som står på forskellige lokationer hvor den ene tager backup til den anden.

Udover backup løsning kan en NAS også bruges til mange andre ting, såsom almen netværks harddisk og videoserver* 

( *kræver licens)