Der er 2 vigtige regler for at holde din computer fri for vira og andet malware.

1. Installer et antivirus program. Vi anbefaler Kaspersky Antivirus.
  2. Opdater din computer, jævnligt.

Opdater :

1. Microsoft Windows.
  2. Sun Java. klik her, ‘verify Java version’. Følg vejl. hvis der er en nyere version.
    Hvis du også har en Internet Explore (64bit) skal du udføre denne test på begge versioner af Internet Explore.
  3. Adobe Reader. Åbn Adobe reader, klik ‘hjælp’, ‘kontroler for opdateringer’. Hvis der er en opdatering, klik installer. hold øje med ikon i taskbar (ved siden af uret), ‘der er en opdatering til Adobe reader’
  4. Abobe Flashplayer. Check din version. Klik på Check, du får nu en besked om Congratulation eller Sorry, ….. Hvis sorry, så klik på “Adobe Flash Player download” i punkt 2. Husk at fjerne flueben for installation af ekstra programmer, blowware. Følg vejl. klik på kør etc. Hvis du bruger FireFox skal du dobbeltklikke på programmet efter download.
  5. Adobe Air.
  6. Adobe Shockwave player. Check din version. Klik på Check, følg vejl., fjern evt flueben i ekstra programmer. Måske fuldføres installationen først efter en genstart.
  7. Apple iTunes, Quicktime player. klik: start (Windows), (alle) programmer, Appel Software Update.
  8. Firefox browser. Åbn Firefox, klik hjælp, Om firefox, klik evt. Installer opdatering.
  9. Hent Intet drivere. Nvidia drivere.