Kør Windows Update flere gange, indtil alle opdateringer er læst ind. Tilvælg også valgfri opdateringer.
Hent Microsoft update – (update , find ud af mere.) / Få opdateringer til andre Microsoft produkter
Installer Kaspersky Antivirus, køb licens fra Netordre.dk Aps, hvis du er erhvervskunde.
Deaktiver windows defender. Hvis du ikke bruger Kaspersky eller andet antivirus, bør du installere den gratis Microsoft Security Essentials.
Hent systemupdate fra computerleverandøren (Lenovo, HP, Hent Intet drivere. Nvidia drivere ….)
java
Adobe Reader
Adobe FlashPlayer
Adobe Shockwave player
Bullzip PDF writer
Firefox
Apple iTunes
Windows Live Essentials
Afinstaller live toolbar- (live essential)
Vælg Google som standard søgemaskine (funktioner, indstillinger, søg
Internet Explore Acceleratorer: Google search, Google map, Google translate
Office 2013

Husk at køre Microsoft update efter du har installeret andre Microsoft produkter (Office, …)

tilslut mus og keyboard i alle porte
skift papirkurv til vis sidst slettet
BIOS boot: CD, HD intet andet
Godkend mailto og check rigtigt mailprogram åbner.

Start een gang:

• Microsoft Mediaplayer
  • Microsoft Word
  • Microsoft PowerPoint
  • Abobe reader

Kaspersky sårbarheds scanning, incl deaktiver autostart på disk, netværk og flytbare medier (Pen)
Kaspersky auto scanning af kritiske områder daglig/ugentlig
IE, internetindstillinger, avanceret, flueben i “gem ikke krypteret sider”
Outlook: sæt uønsket og slettet mapper til ingen visning
slet temp i IE: flueben i ‘midlertidige internetfiler’ og “Data om activeX” intet andet.
slet fax og XPS printere
slet system gendannelses punkter – undtaget det sidste. programmer, tilbehør, system værktøjer, diskoprydning, Flere indstillinger
Tøm %temp%, Windows/temp, papirkurv

Husk at opdatere din computer en gang hver måned. http://www.netordre.dk/support/opdater-din-computer