Hvorfor er det overhovedet nødvendigt ?
Wordpress er et fantastisk godt værktøj til at udvikle og vedligeholde indbydende og velfungerende hjemmesider i en fart, og uden at brugeren selv har den store uddannelse i webdesign og udvikling.

En af WordPress’s største styrker er at den er open-source, og derfor kan mange dygtige udviklere bidrage med løsninger, som fordi de bliver brugt af så mange kan sælges meget billigt pr. site.

Desværre er det ikke kun the “good guys” der arbejder på WordPress, der er også en masse “low lives” der ikke kan finde ud af at tjene penge på ærlig vis, som forsøger at hacke ind på din wordpress side for at inficere den.

Det kan medføre at din side pludselig ikke virker, bliver brugt til spam udsendelser, eller pludselig viser uønsket materiale som IKKE er dit.

Netordre tilbyder 2 produkter der kan beskytte din side:

Wordfencelæs mere her
Wordfence kan lidt populært forklares som et antivirus og firewall program til din wordpress hjemmeside. Den gør det meget vanskeligere for ondsindede at placere uønsket materiale på din side. Vi kan levere dig en wordfence licens hvis du selv ønsker at installere plugin’et og vedligeholde det. Pris: 685,- for 1 licens til 1 site i 1 år.

WordPress overvågning
Vi tilbyder at overvåge dit wordpress site og fjerne de uønskede filer som Wordfence finder. Du vil få en meget mere stabil hjemmeside med denne løsning. Vi kan også give dig forslag til udskiftning af plug-ins som er særlig risikable at have kørende. Vi scanner din side daglig, og reagerer daglig på de rapporter der kommer ud af Wordfence.
Løsningen kræver at:

  • vi får en bruger på dit wordpress site som har administrator rettigheder
  • du får hostet dit wordpress site hos os (hosting pris 59,- kr. pr. md.)
  • du giver os tilladelse til at opdatere dine plug-ins og din wordpress installation når nye versioner foreligger
  • du giver os tilladelse til at slette inficerede filer

Pris: 400,- ex.moms pr. site pr. måned

Førstegangsydelse: 350,- ex moms. for opsætning.

Dette inkluderer sikkerhedsmodulet Wordfence.